Luftavfukter SDH

SDH - Luftavfukter for svømmebasseng

SDH standard luftavfuktere kommer i 2 størrelser med maks kapasitet 93 og 124 l/døgn.

SDH kondensluftavfuktere har høy ytelse og er spesielt designet for avfuktning av svømmehaller, hvor luftfuktigheten må kontrolleres for å unngå skader på bygningen.

Solid galvanisert ramme
Alle DH luftavfuktere er laget av solide varmgalvaniserte plater, som brennlakkeres ved 180°C for best mulig korrosjonsbeskyttelse. Rammen er selvbærende med demonterbare paneler for enkel tilkomst ved service. Fargen på avfukteren er RAL9010.

Mikroprosessor
Alle DH avfuktere kommer standard med mikroprosessor kontroll som kontrollerer : kompressorens driftstid, automatisk avfrosting av kjølebatteri og alarmer.

Virkemåte
SBH er en kondensluftavfukter. Den fuktige romluften passerer gjennom et kjølebatteri (fordamperen) hvor vannet i luften kondenserer og skilles ut som vann. Luften varmes deretter i det varme batteriet (kondensatoren). Varmen som frigjøres ved avfuktningen og varmen fra kjølekompressoren tilbakeføres til lokalet med den tørre luften.

Gratis oppvarming av bassengvannet
Ved å installere ekstrautstyret - delvis varmegjenvining - vil en kunne benytte varmeenergien som oppstår ved luftavfuktningen. Tilført varmeeffekt til bassengvannet fra luftavfukteren er 1,35 kW.

Hidros SDH luftavfukter til basseng