Luftavfukter SEH

SEH - Luftavfukter for svømmebasseng

 

SEH luftavfuktere kommer i 2 størrelser med maks kapasitet 164 og 194 l/døgn.

SEH kondensluftavfuktere har høy ytelse og er spesielt designet for avfuktning av svømmehaller, hvor luftfuktigheten må kontrolleres for å unngå skader på bygningen.

Avfukteren plasseres i et teknisk rom i nærheten av bassenget. En trykksterk sentrifugalvifte muliggjør tilkobling av tilførsel- og returluftkanal fra avfukteren og ut til bassengrommet.

Solid galvanisert ramme
Alle SEH luftavfuktere er laget av solide varmgalvaniserte plater, som brennlakkeres ved 180°C for best mulig korrosjonsbeskyttelse. Rammen er selvbærende med demonterbare paneler for enkel tilkomst ved service. Fargen på avfukteren er RAL9010.

Mikroprosessor
Alle SEH avfuktere kommer standard med mikroprosessor kontroll som kontrollerer : kompressorens driftstid, automatisk avfrosting av kjølebatteri og alarmer.

Virkemåte
SEH er en kondensluftavfukter. Den fuktige romluften passerer gjennom et kjølebatteri (fordamperen) hvor vannet i luften kondenserer og skilles ut som vann. Luften varmes deretter i det varme batteriet (kondensatoren). Varmen som frigjøres ved avfuktningen og varmen fra kjølekompressoren tilbakeføres til lokalet med den tørre luften.

Gratis oppvarming av bassengvannet
Ved å installere ekstrautstyret - delvis varmegjenvining - vil en kunne benytte varmeenergien som oppstår ved luftavfuktningen. Tilført varmeeffekt til bassengvannet fra luftavfukteren er 2,0 kW.

 

Luftavfukter SEH