Condair ABS3

 

Defensor ABS3 Luftbefukter

Defensor ABS3 med roterende forstøvningsteknologi er den perfekte løsningen for mange applikasjoner. Den kan brukes bla. i lokaler for oppbevaring av frukt og grønnsaker, papir, trykkerier, innen tekstilindustri og treindustri.

 

Kostnadseffektiv
Den forstøver vanlig kranvann eller demineralisert vann uten bruk av høytrykkspumpe eller luftkompressor. Dette fører til lavt strømforbruk, kombinert med en optimal befuktningseffekt.


2 modeller - Tak eller veggmontasje
Defensor ABS3 standard distribuerer forstøvet vann i cirka 120° vinkel. Den kan monteres på veggen eller i taket, alt etter hva som passer best i lokalet.
360° modellen er beregnet for takmontasje og tilfører forstøvet vann i en 360° sirkel.


Hygienisk drift - ikke stillestående vann

Liten vanntanken og automatiske renseprosesser gjør Defensor ABS3 til det mest hygieniske produktet i sin klasse. Vanntanken i Defensor ABS3 inneholder kun 0,055 liter - det er nesten ikke mer enn i et eggeglass.

Den lille vannmengden er fullstendig forstøvet innen 30 sekunder.
Automatiske renseprosess starter automatisk etter seks timer drift, og det lille vannet i tanken vil da bli drennert.


Nøyaktig regulering

I tillegg til Av/på signal kan det elektroniske systemet bearbeide et 0..10V signal. Derfor kan Defensor ABS3 justere sin kapasitet mot omstendighetene svært presist og forhindre “over-befuktning” i tilfeller der romforholdene varierer.

Defensor ABS3