Condair CP3 mini

Condair CP3mini - Dampbefukter

For direkte rombefuktning eller via ventilasjonsanlegget
CP3-mini leveres med innebygget vifte for direkte rombefuktning, eller med uttak til dampslange for befuktning i ventilasjonskanal.

 

Skjult tilkobling
Vann og strømtilkoblinger er plassert inne i befukteren. Et slangesett er tilgjengelig som tilbehør, slik at Condair CP3mini kan tilføres vann og strøm via veggen den er montert på. I museum, butikker eller kontorer, vil det enkle og attraktive utseendet levere pålitelig dampbefuktning, uten synlige vannrør og elektriske kabler.

 

Vedlikehold: sikkert og raskt
Det eneste vedlikeholdet som kreves er skifte av dampsylinder. Dette er veldig enkelt; fjern dekselet, ta ut sylinderen, sett inn en ny sylinder og lukk dekselet. Elektronikken og alle strømførende komponenter er beskyttet mot vannsøl og kontakt bak et indre deksel.

Enkel i bruk
Det store LCD displayet viser alle driftsparametre på lett forståelig vis, om det så er gjeldende innstillinger, selvdiagnose eller feilmeldinger.
Hvis du vil endre innstillinger eller kontrollere serviceintervaller, gjøres dette enkelt ved å følg instruksjonene i displayet.

 

Trådløs kontroll
Den valgfrie batteridrevne luftfuktighetssensoren måler luftfuktigheten i rommet og sender avlesningene til maskinen som radiosignaler uten ledninger. Maskinen tilpasser seg automatisk den nye informasjonen og endrer innstillingene.
(Trådløs hygrostat er tilleggsutstyr)

 

Den går og går
Materialer av høy kvalitet, utprøvd elektronikk og godt håndtverk sørger for lang og feilfri levetid på maskinen.

 

 

cp3

 

Condair CP3