Dual2

Condair DUAL-2

Condair DUAL Hybridbefukteren er basert på to kjente befuktnings prinsipper: Forstøvning med dyser og fordampning. Begge har sine udiskuterbare fordeler og ulemper. Dysene her for eksempel kjent for høy ytelse og fordampningsprinsippet krever lite energi. Den nye Condair DUAL kombinerer disse to meget forskjellige løsningene i en pakkeløsning. Resultatet er minimalt vannspill, maksimal befuktningsytelse og en hygiene standard uten sidestykke.

Anvendelse
Til befuktning i ventilasjonsanlegg
Luftbefukterkapasiteten er fra 20 og til 1000 l/t.

Ensartet forstøvning og lavt energiforbruk!
Dysene forstøver vannet i et ensartet mønster, til aerosoler (fine vanndråper) Det brukes et vanntrykk på kun 4 til 8 bar.

Garantert absolutt dråpefri avgangsluft
De porøse keramiske dråpefanger-elementene med meget stor indre overflate montert i V-form fungerer som etterfordamper. De forsterker befuktningseffektiviteten, virker som lager (som har en positiv innvirkning på fuktighetsreguleringen) og sikrer at avgangsluften er absolutt fri for aerosoler (vanndråper)

 

Ekstrem kort byggelengde
Det trengs kun en lengde på 1,2 m for befukter seksjonen. Dette løser plassproblemer og muliggjør ettermontering i eksisterende anlegg.

 

Hygiene sertifikat
Den perfekte hygienen er blitt sjekket i en langtidskontroll av det sveitsiske Fresenius Institute