Condair Esco

Condair Esco dampventil - For tilknytning til sentraldampanlegg

Condair ESCODen nye Condair Esco setter ny standard i dampkjele befuktning og eliminerer alle de svake punktene i konvensjonelle dampkjele befuktere.
Hjerte i systemet er den nye rotasjon stengeventilen, som er forbindet til det gjennomprøvde  distribusjon systemet med dens patenterte dyser.

 

 

 

 

Esco valveAbsolutt damp tett
Den keramiske rotasjons stengeventilen er et totalt nytt konsept og en kan glemme alle problemene som de tidligere  sleidestengende ventilene hadde.
For det første er rotasjons ventilen absolutt damptett, og dette forhindrer at det kommer damp i befukterseksjonen når anlegget er slått av, med medførende uønsket kondensdannelse.
En annen stor fordel er at ventilen ikke blir  påvirket av skitt og forurensinger.

 

 

 

 

escoLik ytelse selv ved redusert kapasitet
Dampdysene sørger for lik dampfordeling i ventilasjonskanalen selv ved redusert kapasitet. Karakteristikk kurven er lineær over hele området fra 0 til 100%.

Skreddersydd system design
Dampdysene er plassert inne i kanalen og blir tilpasset kundens krav til kapasitet, kanallengde  og befukteravstand.

 

esco dl40Condair Esco DL 40 dampbefukter system er beregnet for horisontal distribusjon  i "trange" kaneler, eller hvor en har til rådighet en lang befukter seksjon.

 

 

 

 

 

 

 

dr75Condair Esco DR 75 er et komplett dampbefukter system med vertikale sekundær dampspyd. Er beregnet for bruk i relativ vide ventilasjonskanaler eller hvor en må ha en kort befukter seksjon.