Samsung 4Way kassett

4-Way 900 x 900 kassett

 

Samsung 4Way kassett4Way kassett serien egner seg ypperlig i mellomstore og store rom hvor en har himling og ønsker mest mulig skjult installasjon av sitt komfortanlegg.

Kassetten har byggemål 900 x 900 mm. Med en byggehøyde på kun 218 mm for størrelse opp til 9,0 kW er den lett å installere der hvor plassen er begrenset.

Det aerodynamiske designet på den nye viften reduserer lyden fra viftebladene og gir lavere lydnivå enn konvensjonelle vifter. De 3-dimensjonelle viftebladene - som er verdenspatenterte - gir bedre komfort for luften spres jevnere over hele utblåsningsåpningen. Tilførselen av luft skjer i 4 retning og med automatisk sveiping for best fordeling i lokalet.

Serien består av 4 størrelser og kjølekapasiteten er fra 7,1 til 14,0 kW. Ved å benytte anlegget som varmepumpe i den kalde årstiden reduseres oppvarmingskostnadene vesentlig.

himling

Med det nye designet på lameller og panel reduseres støvavsetning på himlingsplater kraftig i forhold til konvensjonelle himlingskassetter

himling

 

pumpe

Løftehøyden på kondenspumpen er på hele 750 mm og
gir en fleksibel installasjon.

pumpepumpe

Samsung unike hurtigkobling for kondensvanntilkoblingen forhindrer lekkasje og sørger for en rask montasje. Ingen tape eller lim må benyttes.

kondenspumpe

friskluft

Ved å tilknytte en kanal med hjelpevifte og et ekstra luftfilter kan en tilføre friskluft via himlingskassetten.

 

 

lameller

De nye brede utblåsningslamellene på 46 mm sørger for en
jevnere og mer behagelig temperaturfordeling i hele rommet.

lameller

 

 subkanal

Ved å tilknytte en kanal til kassetten kan en kjøle ned tilstøtende rom.

kassett

stille drift

Samsungs nye viftehjul og utblåsningsdesign gir et meget behagelig lydnivå.

viftehjul


utetemp

Den innebygde automatikken sørger for at splitanlegget fungerer over et stort temperaturområde, enten anlegget skal kjøle i brennende +50°C utetemperatur eller varme når det er iskalde minus 20°C ute. Se i tekniske data for ytterligere spesifikasjoner.

utetemp