Samsung Console

Samsung Console Front

Samsung ConsoleInnedel for montasje på vegg eller gulv.

Den nye console innedelen har en dybde på kun 199 mm, den slankeste på markedet. Den slanke utførelsen gjør at den er lett å integrere i ulike rom.

Det er 2 separate utblåsninger for kjøling og varme for å gi best komfort.

Serien består av 3 størrelser med kjølekapasitet på 2,6 og 5,2 kW.

Ved å benytte anlegget som varmepumpe i den kalde årstiden reduseres oppvarmingskostnadene vesentlig.

 

 

2-veis utblåsning

2veis utblaasning


Det er to separate utblåsninger for kjøling og varm luft. Ved at varm luft kommer ut i bunnen av innedelen vil varmen spre seg jevnere i rommet og en åpner en bedre komfort.

 

Sort kontrolldisplay

display


Funksjonell stil, touch screen display er elegant samtidig som det gir full kontroll over innstillingene.Glatt frontpanel

panel

Det glatte panelet forhindrer at støv akkumulerer seg på returristen og gir en samtidig et stilfullt design.

Slankt design

console           
          

Med en dybde på kun 199 mm er den markedets slankeste console. Den slanke utførelsen gjør den lett å plassere i ulike rom.    Stile drift (23 dBA)

stille drift   


Samsungs nye vifte og utblåsningsdesign gir et meget behagelig lydnivå. Viften kan justeres i 4 trinn og med laveste lydnivå på kun 23 dBA.

 

Fleksibel kjølerøranslutning

ror

Kjøle- og kondensvannrør kan ansluttes fra 6 forskjellige steder, som gjør at en har flere muligheter til å plassere innedelen i rommet.

For ytterligere opplysninger klikk på de blå fanene rett under overskriften over for å se tekniske data, tilleggsutstyr og nedlasting av pdf filer