nordic smart

Nordic Smart varmepumpe.

Den nye Nordic smart serien

Spesielt designet for av det Nordiske klimaets ytterpunkter, tilbyr den elegante, nye Samsung Nordic smart serien en enestående kombinasjon av pålitelighet, design og effektivitet under temperaturer så lave som -25°C.

Evnen til å tilby 100% kapasitet ved temperaturer ned til -15°C, forsikrer at minimum-kapasitet systemer kan håndtere de mest ekstreme klimaer og minimere energibruk.

Ytterligere energieffektivisering oppnås ved å inkludere vår innovative ‘Smart Inverter’ teknologi.
Dette sikrer at en konstant temperatur opprettholdes uten å sløse elektrisitet når systemet slås av og på gjentatte ganger.

En unik ‘Set Back’ modus lar Nordic smart serien være finjustert i trinn på 1°C, med den laveste innstillingen på kun 8°C. Dette holder energikostnader nede og forhindrer at huset ditt blir kaldt.

Systemet kan til og med kontrolleres ved hjelp av en Wi-Fi smarttelefon-app. Denne lar deg varme opp, eller kjøle ned huset ditt selv om du ikke er der. Innovative funksjoner som dette hjelper Nordic smart seriens utvalg å oppnå markedsledende energieffektivitetsvurderinger opp til A++ (SEER & SCOP)

 

 

Wi-Fi styring

Wi-Fi-styring fjerner bekymringen for å se etter hjemmet ditt når du ikke er hjemme. Ved å bruke en nedlastbar applikasjon til en smarttelefon eller nettbrett, kan du være i full kontroll over din Nordic smart serie hvor enn du er.

Muligheten til å konstant overvåke og kontrollere ditt system eksternt lar deg justere temperaturen i hjemmet ditt i henhold til det lokale været slik at du kan optimalisere energieffektiviteten. Du kan også slå på din Nordic smart serie når du kommer hjem for enten å varme opp eller kjøle ned huset ditt før du kommer hjem.

 

 

 

 

Energieffektivitet, miljøvennlig

Hos Samsung tror vi på å utvikle produkter som er miljøvennlige. Vi mener også at dette bør oppnås uten å ofre ytelse eller effektivitet. Vår innovative A++-rangerte ‘Smart Inverter’ teknologi opprettholder ønsket temperatur med minimalt energiforbruk. Å bruke mindre energi og ha høyere effektivitet vil utvilsomt hjelpe med å holde kostnader nede, men det vil, mer viktig, bidra til å gjøre miljøet et mye bedre sted i fremtiden. Det er virkelig smart tenking.

Pålitelighet

Nordiske hjem er bygget i de mest krevende klimaene og behøver varmepumpesystemer av høyeste kvalitet for å operere under disse ekstreme forholdene. Pålitelighet er avgjørende og hos Samsung, er vi stolte av tekniske produkter som ikke bare har høy kvalitet, men som også er robuste og pålitelige

 

 

 

Høy kapasitet, lave omgivelsestemperaturer

I det temperaturen synker, må varmepumpene jobbe hardere. Når dette skjer, reduseres den samlede merkeeffekten av ytelsen til et system. Fordi Samsungs Nordic smart serie er spesielt designet for kalde klima, er den perfekt utstyrt til å håndtere de lave omgivelsestemperaturene i Norden. De er ikke bare i stand til å operere uanstrengt i temperaturer ned til -25°C, de kan også opprettholde 100% kapasitet ved omgivelsestemperaturer på -15°C. Dette nivået av ytelse betyr at Nordic smart serien vil operere jevnt og effektivt, uansett vær.

 

 

 

Maksimal temperaturkontroll for maksimal komfort

Vår innovative og unike ‘Set Back’ modus lar systemet slå seg på automatisk på en forhåndsbestemt temperatur. Til forskjell fra andre produkter på markedet, kan Nordic smart seriens rekkevidde finjusteres i trinn på 1°C nøyaktighet., og med en temperaturrekkevidde mellom 8°C og 30°C, kan du enkelt finne den perfekte innstillingen for deg. Med sin laveste innstilling på 8°, kan du forhindre at hjemmet ditt kjøles ned mens du minimerer energikostnader. Tross alt, er det ikke bra å ha kontroll når det kommer til oppvarming av hjemmet og energikostnader.


Diskret design, stille drift

Vi har designet Nordic smart serien for å se bra ut hvor som helst. Dens enkle, rene og diskrete linjer komplimenterer ethvert hjem. Dens gode utseende kan bli lagt merke til, men lyden den lager vil ikke det.

Nordic smart serien er utviklet for å redusere støy til et minimum, med en innendørsenhet som produserer 22dB under drift.

 

smart

 

wifi

 

 

energi

kapasitet

 

 

temperatur