Kjære kunde,

Qviller har siden 1948 levert kvalitet innen kjøling og ventilasjon. Det er en arv vi er stolte av og som forplikter.

Qviller er i dag en ledende leverandør av kjøleprodukter som strekker seg fra små portable kjølekabinetter til splitter, dataromskjølere og store væskekjølte aggregater for store næringsbygg. Vi representerer produsenter som RC, Samsung og Airwell som til sammen gir oss en god produktbredde til å bistå våre kunder med leveranser til alt fra enkle enkeltinstallasjoner til komplekse entrepriser.

Qviller leverer i dag også avanserte varmepumper for et kommersielt marked, en produktgruppe som er høyaktuell i våre bestrebelser med å redusere vårt totale energikonsum betraktelig.

Qviller har de siste årene bygget seg opp til en viktig leverandør av produkter som løser utfordringer med fukt enten det gjelder befuktning eller avfuktning. Vi er stolte av at vi med denne teknologien er med på å bevare flere av være kulturskatter.

Qvillers siste tilskudd til produktfamilien er Air-Sep. Et enkelt, men svært virkningsfullt produkt som fjerner luft og skiller ut sedimenter fra lukkede vannsystemer både innen varme og kjøling. Det løser problemer som reduserer effekten i anlegget og den gjør at det får lenger levetid.

60 år forplikter, men er ikke noe å lene seg tilbake på. Vi er her fordi vi i 60 år har satt kunden i sentrum og vår ambisjon er å bli her i minst 60 år til.

Med vennlig hilsen

Jens Frydenlund

Administrerende Direktør

 

 

jens